This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are €499 from free shipping.

Be different, Be yourself!

Populära frågor & svar

Allt om förbeställning på IOAKU.COM

Vad är en förbeställning?

Är du redo att uppleva spänningen av att vara bland de första att få våra senaste smycken och accessoarer?

Då är du på rätt plats! På IOAKU erbjuder vi förbeställningar som ger dig förtur till de mest eftertraktade produkterna, men vi vill också se till att du är helt informerad om vad det innebär att göra en förbeställning hos oss.

Hur funkar leveranstiden?

När du väljer en förbeställning är det viktigt att känna till leveranstiden.

Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt, och förväntad leveranstid för din specifika produkt finns på produktsidan.

Tänk på att leveranstiden kan variera beroende på produkt och IOAKU har rätt att kunna justera/förkorta/förlänga leveranstiden utifrån alla omständigheter som kan ske i en produktion. Alla som har en order av förbeställnings produkter godkänner IOAKUs rätt att göra ändringar av leveranstid genom att göra beställningen på IOAKU.COM.

Vilka betalningsalternativ kan jag välja på?

Share details about your shipping policies, item returns, or customer service.

Gratis Avbokning av order!

Oroa dig inte - Vi förstår att man kan ångra sig!

Därför erbjuder vi dig möjligheten att avboka din förbeställning när som helst före leverans. Vi vill att du ska vara 100% nöjd med ditt köp hos oss. Du avbryter din order genom att kontakta kundtjänst om din order.

Vi kan dock inte lova att produkter som finns tillgängliga för förbeställning kommer finnas kvar i lager när leveransen.

Kan jag spåra min order?

Du kan alltid hålla dig uppdaterad hos IOAKU. VI erbjuder möjligheten att spåra din leverans via PostNord eller status på din order via online-chatten i högra nedre hörnet på vår webbplats.

När du har lagt en förbeställning:

Får du först en orderbekräftelse där du kan se en översikt av din order och möjlighet till att spåra den.

Därefter kommer du inom 24 timmar även att få ett externt mejl från Postnord/DHL/UPS med ditt spårningsnummer. Detta betyder dock inte att den är klar för leverans utan den är implementerad för att hålla dig uppdaterad med din beställning och leverans när vi väl skickar ut den till dig.

Hur kontaktar jag er angående min förbeställning?

Om du någonsin har frågor, funderingar eller bara vill prata smycken och accessoarer, är vår kundtjänst tillgänglig via hemsidans chatt eller telefon under våra öppettider samt via e-post 24/7.

Vi finns här för att göra din shoppingupplevelse så smidig och glädjefylld som möjligt!

Vi ser fram emot att ge dig det allra bästa inom svensk design. Välkommen till IOAKU - där väntan är lika härlig som att bära våra fantastiska smycken och accessoarer!

Kontakta oss

Fields marked with an asterisk (*) are required.